Lördagkväll!

Vi har just ätit lax och ugnsstekta rotfrukter, med en jättegod honungsdressing till. En god drink slank också ner. Nu väntar jag ett par timmar med efterrätten - kladdkakan blir bra till en film lite senare.

Annars hostar jag mest. Jag är just nu förkyld i andra omgången och för mig sätter sig förkylningar på halsen. Hostan brukar hålla i sig en månad eller två och jag brukar få rediga hostattacker där tårarna sprutar och det känns som innanmätet vänds ut och in. Självklart händer det oftast på tåget eller under något telefonmöte...

Av den anledningen ser jag inte fram emot enhetsdagarna med jobbet nu i veckan. Det blir lite föreläsningar och middagar och sånt, och då är det inte roligt att hosta en massa. Jag ska sätta mig nära utgången i alla fall, så att jag kan springa ifrån. Annars ska det bli skoj att åka iväg - det är  dock fortfarande hemligt vart vi ska, men vi kanske ska få dela rum och toalett och dusch finns tydligen ute i korridoren. Upprörande nyheter för ett gäng som är vana vid att bli bortskämda med halvlyxiga hotell på såna här jobbresor!

Avslutningsvis, för att detta inlägg ska få någon slags substans, lägger jag in ett par bilder av Jon Klossen, eftersom de är jättefina!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0