It is what it is what it is what it is

Det var en rätt bra dag detta, egentligen. Sol, framgång på jobbet, två semlor och ett sjukt efterlängtat återseende.

Bakom allt det där finns förstås stunderna när det känns som att jag inte klarar av mer, då det vore så skönt att bara sjunka ner i ett hörn och självdö så sakteliga. Men vem tycker om en lipsill? Är så fruktansvärt trött på att sända ut de här vibbarna till folk.

Jag ska istället försöka koncentrera mig på en underbar självhjälpssida jag hittat på nätet. Det låter jättefånigt tycker jag men den beskriver i detalj precis hur jag känner och det är hur skönt som helst!

Det är också så att jag är sjuk och nu ska jag krya på mig. En dag i taget och mycket film och te (bläääh!!) så ska jag enligt alla källor vara good to go så småningom. Så småningom.

Ibland är det skönt att tiden går.

Nu till viktigare saker:

<3 Simon Baker <3

Han var ju bra i the Guardian och nu är han bra i the Mentalist också.


Min närmaste framtid.

Nu är det fullt ös medvetslös som gäller på jobbet. Allt fokus får ligga där just nu.

Förhoppningsvis blir det en del gjort i helgen också, vilket är passande eftersom det även blir första helgen utan bebisen på jättelänge.

Söndag kväll, läggdags

Ännu en mysig helg.

Trist hur man skämmer bort sig själv. Men det som är dåligt för dig är ju mycket godare än nyttigheter...

Alla Hjärtans Dag innebar att alla filmer jag ville se på bio var fullbokade, så det blev lite Disney i soffan istället. På grund av dåliga ingredienser i den hemlagade middagen fick det bli pizza från Ciao Ciao... men vi valde från den dyraste pizzakategorin som tröst för bortkastad tid i köket.

Idag blev det en tur till Bauhaus och Ikea och jag såg en del lovande grejer som tål att funderas på. Jag samlar på mig en massa projekt så det finns roliga saker som lockar i min framtid och jag har en hel del i huvudet. Får se om det blir lika bra omsatt i praktiken.

Vintertider

Det behövs inga regnbågar för att göra livet vackert när man just fått njuta av en dag som denna!

Två decimeter snö på skog och mark, sol i ögonen, stövlar man kan pulsa genom snön i, ljud av forsande vatten i Arbogaån medans man tar en betald promenad med sina arbetskamrater. Det var leenden i ansiktet på alla vi mötte!

Ibland är drömmar inte bara drömmar!

Billy Elliot gick just på tv.

Det är ju banne mig en av de bästa filmer som gjorts.

Det var tredje gången jag såg den tror jag, och absolut inte den sista.

Feel-good!

Cornify

http://www.cornify.com/

Hehe, det är ju så livet ska vara! En massa regnbågar överallt!

Fram med ett sätt att snabbt och enkelt cornifiera hela sin tillvaro, inte bara webbsidor!  =)
En massa spex

Jaha, igår var det då dags för Örebrospexets provföreställning. Jag var där som publik och kan inte säga så mycket om hur det gick backstage men det gick rätt bra på scen i alla fall! Om mindre än en och en halv månad tror jag nog vi kommer att få se ett skitbra spex, som vanligt.  =)  Faraos förbannelse heter det denna gång, se till att inte missa det! Biljetter släpps på Ticnet imorgon.

Sen var det fest ute i Tybblelund med hela spexgänget. Eftersom jag är stödmedlem var jag inbjuden att hänga på, och det blev en skitskoj kväll! Först sittning med god mat och roliga gyckel, sen umgänge med en massa sköna människor. Nån scen ställdes det väl till med när timmen blev sen men det är väl bara att sucka lite och förundras över eländet.

Alkohol gör mig väldigt torr i munnen vilket leder till mugg efter mugg efter mugg med vatten. Vilket i sin tur leder till besök efter besök efter besök på toaletten. Så jag blev skrattad åt igår...  ;-)

Idag har det inte blivit mycket gjort men det är ju söndag så det är väl okej?

RSS 2.0