Vill inte gå till jobbet

Jag sitter och tycker synd om mig själv. Eller nej det gör jag inte, jag förtjänar inte sympati. Jag har gjort bort mig och vet inte hur jag ska kunna se vissa personer i ögonen igen... Jag får byta arbetsplats (och land och identitet). Tyvärr är det enbart andra som kommer att lida av mitt misstag, själv flyr jag ju till Stockholm imorgon.

Jaja. Jaja jaja jaja.

Fan. Fruktansvärt pinsamt.

Nattinatt

Min himmel och mitt helvete. Man vänjer sig ju. Det är så starka känslor hela tiden att det är svårt att greppa att man är ensam om dem. Men nu ska jag sluta hacka tänder och gå och lägga mig. Imorgon är det måndag igen, denna gång med en trevlighet i form av fjärran besök, och sedan är det dags för enhetsdagar i Stockholm.

Ett tips för er som inte redan vet om den - xkcd.com. Rolig nördig sida!


Ännu en vacker höstdag!

Vem kan vara ledsen då? Inte jag i alla fall!

Nu ska jag strax sticka till Stockholm och gratta Sara för 25 levda år. Det är en stund faktiskt. Själv är jag fortfarande ung. Ung och oförstörd av livet, bless my little soul.

Trevlig helg på er!

Portugal!

Det där behövde jag kan jag säga! Komma bort från vardagen och se ett annat land, slappna av och ignorera allt som suger energi ur mig.

Portugal var riktigt vackert med många underbara människor. Jag kan inte förstå att brudgummen tog sig så mycket tid för oss, både dagarna före och efter sitt bröllop. Det är ju så man skäms. Men han får inte tillfälle att träffa A så ofta om man säger så, så han tyckte väl att det var värt det. Och hans brud verkade inte alltför sur på oss.  =)  Hans föräldrar (som kunde engelska btw) var också alldeles för snälla och tog oss på sightseeing en hel dag, och bjöd på massor med mat och sötsaker.

Det var dock bara att tacka och ta emot! Det ger ju så mycket mer att lära känna ett nytt land i sällskap med invånare. Nu fick vi se och smaka saker vi aldrig hade upptäckt på egen hand.Huset vi bodde i:Utsikt över Lissabon:


Mer semester!

Snart bär det av på årets utlandsresa!  

Det blev inte Schweiz som jag planerat ända sedan eBbA flyttade dit i vintras, det gick inte att få in med tänkbara medresenärers scheman. Till våren förhoppningsvis!

Nu blir det istället Portugal! Anledningen till detta är att A:s portugisiske vän ska gifta sig på lördag. Det är ju alltid trevligt att gå på bröllop, och inte blir det mindre trevligt av att det är ett bröllop i en annan kultur! Det ska bli intressant att vara med om. Att den portugisiska kulturen dessutom lever och frodas i en temperatur av 25-30 grader gör ju inte saken sämre, nu när hösten har etablerat sig här i Sverige.

Torsdag till tisdag blir vi borta. Lite lagom, då ska det väl hinnas med en del turistande också. Bröllopet står i Santarém, ungefär en timme från Lissabon. Det är inte långt till spanska gränsen heller, om jag vill kunna lägga ännu ett land till listan. Vi ska hyra bil så det blir inga problem att se sig omkring, och pappas GPS med Europakarta ska med.

Det kommer bli skitskoj tror jag! Det enda frågetecknet är att vi ska bo hos brudgummens föräldrar. Han kan engelska men hur är det med den äldre generationen?? Jaja, det blir nog bra.  =)  Det är i alla fall otroligt snällt av dem, och vi sparar ju mycket pengar på att inte behöva bo på hotell.

Fullt hus

Jag sitter och väntar på att Mamma, Pappa, Moster, Lillebror och Jessica samt ett par av deras vänner ska dyka upp. De ska dels få se mitt nya hem, idag faktiskt komplett med samtliga möbler, dels se sista föreställningen någonsin av Furstinnan av Sicilien, årets Örebrospex. Vissa av dem har aldrig sett ett spex förut och jag hoppas verkligen att de kommer att gilla det!

Som jag sa så har jag nu alla möbler på plats! Det innebär att jag nu fällt upp baksätet i bilen för första gången på.. ja, jag skulle säga en månad. Känslan i bilen blir något trevligare får jag lov att säga!


Romeo, min Romeo

Vad skulle jag ha tagit mig till utan min ögonsten? Hur skulle jag ha klarat flytten utan min älskling?! Alla förtjänar en Romeo i sitt liv, det må jag säga. Min kanske inte kan recitera vackra ord men den tar mig till Ikea när jag vill och sväljer alla stora förpackningar jag köper med mig! Tänk om jag skulle ha fått klara mig med bussen...

Den värsta måndagen av alla

Nu sitter jag och äter frukost, snart bär det av till Arboga och jobb igen...

Jag är dock nöjd med min semester! Den har varit över förväntan faktiskt. Rätt fint väder fick jag ju också, en hel del sommarkänsla trots allt, särskilt i början.

Men än så länge är det inte slut på ljuspunkter: på lördag är det Nolleföreställning av spexet (ni glömmer väl inte?) och veckan därpå är det ännu lite semester när jag ska till Portugal!

Plånboken skramlar inte så mycket längre...

Idag har jag återigen shoppat järnet, och inte är det över än.  =)

Dagens inköp:

Sony 32" (det fick räcka till slut)
Vita 2.1-högtalare
AirPort Express-router
Kockkniv
Assietter
Fönsterlampa
Lila sjal att täcka axlarna med i en portugisisk kyrka
Snygg "Ingen reklam tack"-skylt, much needed
Omonterbar hurts
Rullgardiner i fel storlek

Synd bara att det dröjer några dagar innan tv:n kommer, just nu vill jag bara sjunka ner i soffan och se en film.

Jag hatar allt den här lägenheten står för.

Men den är fin och jag tycker om den.

Nu är det midnatt. Två lediga dagar kvar. Jag ska försöka sluta med mina självbedrägerier så behöver jag inte bli besviken över att dagarna inte blir som jag vill, höga förhoppningar borgar för besvikelser. Jag kan inte helt se vart mina höga förhoppningar kommit ifrån. Eller jo det kan jag, och jag förlåter mig för det jag gör mot mig själv.

För övrigt - jag skulle vilja ge Lasse Kronér en kram. Dobidobidobidoooo.

Shoppingterapi

Ujujuj vad snyggt det blir! Nu är det bara soffbord och hallmöbel som fattas! Den senare är det dock ingen brådska med eftersom allt skräp från Ikea-förpackningarna tar upp hela hallen.

Och om det inte vore nog med ett nytt hem och nya möbler överallt omkring mig har jag också köpt nya snygga stövlar! Det har varit en bra dag.  =)  (Dessutom hade jag mamma med som smakråd hela tiden, hon stannade hos mig en natt. Hjälpte till med Ikea-monteringen gjorde hon också. Alla tummar upp!)

Snart får ni komma och hälsa på! Och ja, jag har kaffebryggare.  ;-)

RSS 2.0