Nytt inlägg

Det börjar gå segt att blogga. Hypen verkar ha gått över för de flesta nu. Men det är fortfarande ett trevligt sätt att hänga med lite i vänner och bekantas liv, när det finns så lite tid att interagera IRL. Deprimerande men sant. Det har varit en händelserik sommar och höst i mitt liv där det mesta har förändrats. En perfekt tid att blogga! Jag hoppas en del på det sättet kunnat hänga med i svängarna trots att vi inte hörs så ofta. På grund av jobb och trötthet (och medföljade händelselöshet) uppdateras väl inte denna sida fruktansvärt ofta längre, men då och då skriver jag väl nåt. 

Notiser:

Åt bläckfisk för första gången igår. Rejält obehagligt. Små stackare på en tallrik. Åtta armar och ett huvud.  Nja säger jag.

Åt Polly X-mas collection igår. Rejält behagligt. Sex smaker. Glögg, kanel, marsipan, vanilj, saffran och knäck. Gimme gimme.

Yrkesverksam

Med liiite kött på benen, efter en vecka på stället, kan jag säga att jag trivs bra. Människorna är trevliga och proffsiga, lokalerna nya och fräscha, arbetsuppgifterna roliga och givande. Dessutom har jag en ex-klasskamrat som vapendragare, känns tryggt att kunna slå våra kloka huvuden ihop så här i början.

Det blir tyvärr inga bilder på mitt stora, luxuösa, läckert inredda, dyrt utrustade, högst avundsvärda kontor. Säkerhetstänket är starkt inom Försvarsmakten, jag har inspirerats av veckans föreläsningar i ämnet.

Det blir nog jättebra det här. Hoppas bara att den extrema kvällströttheten kan besegras.

Imorgon

Nu är hemmet rent, klädkammaren organiserad och bilen vinteranpassad. Nu finns det inte mycket mer att åstadkomma här. Bra då att första arbetsdagen infaller imorgon. Mm, nu ska karriären påbörjas.  ;-)

Sexy sexy thing...

Min Alfa Romeo 2,0 JTS SportWagon -03:

image8

image9

image10

Nu blir det Finspång i helgen, den ska visas upp!


RSS 2.0