Självinsikt

Jag är en patetisk liten hycklare. Kass är jag också. 

 

Men jag gör väl som vissa andra och skärper mig en annan dag. 

 

Allt kommer ju att fungera mycket bättre en annan dag. 


Helgen

Solen sken så vackert så i helgen och det gick ypperligt att visa lite hud. Som sig bör för unga flickor, enligt några open-minded pensionärer: "Det är fint att visa upp vad man har."

*lol*

(Jisses, "lollande" i min blogg... Men det passade bra där.)

Well.

Tema kärlek. Tänk dig en liten kyrka vid en sjö. Häst och vagn. Riskorn mot en blå himmel. En guldring eller två. Drömmar om ett lyckligt slut.

Eller tema lycka. Vågskvalp mot en strand, reflexer från en solnedgång i vattenytan, de sista strålarnas värme i ansiktet. Sand som skaver lite i skorna och påminner dig om att det är verkligt.

Addera lite kärlek från det första temat och ett par armar omsluter dig plötsligt och skyddar mot en frisk vårkvällsbris, varm andedräkt kittlar ditt öra, fingrar flätas ihop.

Livet ska vara fullt av sådana stunder.

Tyvärr får man inte tillfälle till det så ofta - vilket i och för sig bidrar till dess åtråvärdhet - så däremellan man får fylla ut tiden med annat. Jag har shoppat lite skor nu när vinterstövlarna inte passar lika bra längre. Billiga skor har jag hittat, så då går det ju att köpa fler istället! Det är bra, för det är svårt att hitta ett par som passar till alla tillfällen.

Jag shoppade dock ingen glass, trots högtflygande planer. Skandal egentligen. Men det blev dyra chokladpraliner istället och det går ju knappast av för hackor det heller!

****************

Återigen en tredagarsvecka. Våren är underbar med alla sina helgdagar.  =)

Hotellfrukostar vankas!

Imorgon åker vi till Stockholm i dagarna tre. Det är dags för vårens enhetsdagar, denna gång i Globen. Det blir lite föreläsningar, lite gruppdiskussioner, en massa fika och allmänt prat med kollegorna från runt om i Sverige. På onsdagskvällen ska hela högen till Cirkus och se Elvis, en föreställning som görs av ett gäng "utvecklingsstörda och normalstörda" och som blivit en succé. Det är kul att cheferna hittar på lite.  =)

Känns skoj att komma iväg en smula faktiskt!

En sån här vill jag ha:
Från Generate Design


Uppdatering

Bestämde mig lite hux flux för att skaffa lugg, det har jag inte haft sen lågstadiet. Någon gång med långa mellanrum kan även jag förändra mig en smula.  =)

It takes courage to enjoy it
The hardcore and the gentle
big time sensuality!

Min påsk

"Och julen varar än till påska!" Och nu har påsken varit. Varför är det då Rudolf med den Röda Mulen jag ser i spegeln? 

Jo, för att det är VÅR ute! Jag har bränt mig i solen och ser inte klok ut men det gör inget, för det har varit så härligt!  =D

Förutom att ha varit ute i solen har jag också pysslat en massa med min nya MacBook. Eller den är inte ny, köpte den begagnad när den förre ägaren inte kunde motstå den nya läckra MacBooken som kommit. Själv nöjer jag mig (än så länge) med den vita, lite mer plastiga men fortfarande läckra, raringen. 

Det här är så mycket roligare än att byta mot en annan PC. Då är ju faktiskt det mesta som vanligt, och nyförvärvet blir lite av en antiklimax. Nu får jag ett helt nytt operativsystem att lära mig, vilket gör att jag får ut mer av köpet liksom. Det finns ju en hel massa att pilla med. 

Helt nybörjare är jag ju inte, har ju använt den då och då under två års tid, men helt smärtfritt har bytet inte gått. Vissa saker känns trevligare, vissa saker saknar jag. På det stora hela känner jag mig dock rätt nöjd.  =)

En ledig dag kvar, vilken spenderas i Örebro. 

Pengar och ledighet

Har äntligen fått veta hur stor löneförhöjningen blev och jag är rätt nöjd! Den gäller från oktober så det blir en trevlig klumpsumma som dimper ner på kontot nästa månad.  =)

Dessutom kommer ju skatteåterbäringen framåt då också. Nice!

I övrigt blev det en ännu kortare arbetsvecka än tänkt, då jag tog ledigt igår för att hålla en sjukling sällskap på sjukhuset. Det blev faktiskt lite action i söndags kväll då jag fick köra in bilen i ambulansintaget! Men det gick bra och han har kryat på sig och fått komma hem nu. 

Såklart att situationen inte var så rolig för A men jag tyckte att det var hilarious att se honom, iförd blå sjukhusmjukisar, vandra runt i korridorerna med sin droppställning. Inget kul egentligen, men det såg av någon anledning väldigt komiskt ut i mina ögon... 

Nu är det snart The Mentalist! 

Han sjöng: "You're the best girl of the best girls"

Jag känner mig så tjejig när jag kommer hem med en nyinköpt väska. Skor och väskor och deras inverkan på en flickas humör... så typiskt, inte sant? Kanske har jag sett ett Sex and the City-avsnitt för mycket idag.  =)

Men jag tycker om min nya lilla blåa väska i vilket fall. Det är någonting med mig och blåa väskor.

Den här ska jag ha till sommarutstyrslar.

Jag var inte säker på om jag tyckte om att flytta in till stan då i höstas. Inga mysiga promenadvägar i närheten,  istället trafik och en massa folk. Men jag uppskattar verkligen hur enkelt det är att ta en väsk- och skorunda, eller vad som nu lockar för stunden.

Annars ser jag fram emot en kort tredagars arbetsvecka innan lite påsklov! Tyvärr jobbar mamma men några dagar i Finspång får det bli i alla fall.

Funderar också på om det vore värt det att offra några slantar på en bukett tulpaner att liva upp lägenheten med. Min tomma gröna vas är ju som gjord för tulpaner, det märks lång väg. Dock är blommor något jag aldrig kunnat förmå mig att köpa - de är ju så förgängliga. (Som om inte choklad och sånt är bortkastade pengar... men det är ju en heeelt annan sak.)

RSS 2.0