Grym kväll

Det var SÅ kul på Conventum igår! Jag har aldrig varit där förut, så jag blev lite impad av allt utrymme.

 

En del kom sent men jag var där och såg Promoe som var först ut. En artist som jag inte har någon direkt koll på men som visade sig ha en hel del bra låtar och dessutom mycket energi på scen. Jag gillade tjejen, Vanessa eller vad hon hette, hon borde ha varit populär bland den manliga publiken med tanke på de snuskiga tankar till och med jag fick.

 

Moneybrother var ju den största anledningen till att jag kom över huvud taget men jag missade tyvärr första halvan på grund av pratglada vänner, men tydligen missade jag inte mycket. Andra halvan var dock som förväntat, jag älskar verkligen de där trumpetarna och låtarna gör sig verkligen mycket bättre live än på skiva.

 

Millencollin har jag ingenting att säga om. Jag kände inte igen en enda låt så allt flöt bara ihop för mig.

 

Sist ut var Familjen, som jag bara såg litegrann av. Musiken har härlig stämning men det var kanske inte så mycket att stå och titta på, men passande på ett dansgolv!

 

Synd att Dennis Lyxsén inte märktes mer som DJ mellan akterna, jag diggar honom. Men filmerna om studentlivet i Planet Earth-anda var riktigt bra och roliga!

 

Till sist - ibland kan jag känna att jag inte känner så många här i Örebro men det tar en sån här kväll ur en!

 

 

Edit: För de som inte vet är det It's SÅ -09 jag skriver om.


Optimism/Pessimism

Jag VILL HA dessa posters!

Attans alltså att de bara kom i en limited edition som hunnit säljas slut...Från Because Studio.

Lite design

Hemfeber tipsade om Nika Zupanc och det var ju väl värt en titt!

Hon visar sina produkter i "The Doll House", är det inte ascoolt?

Jag älskar hennes sparkbil, den behöver jag inga barn för att vilja ha. Soffan och golvlampan är också jättefina!

 


Schhh...

Lite förkyld bara.

Jag tänker mest på jobb nu, inte minst när jag ska somna. Fantiserar också lite om grönare gräs på andra platser men färger är ju oftast starkare i ens fantasi än i verkligheten.

Men verkligheten är faktiskt rätt fin just nu! Det har ju inte blivit ett dugg deppigt att sommaren är över nu när man får njuta av dessa fantastiska höstdagar. Jag försöker smita från kontoret och ut i solen några minuter varje dag, det gör underverk!

Lovely lovely lovely.

Nu ska jag tävla med mig själv om hur få ord jag kan klara resten av kvällen på, jag måste spara min åh så sexigt hesraspiga, målbrottsliknande röst till alla telefonsamtal som måste klaras av på jobbet imorgon...

"You're SÅ välkommen!"

Biljetterna till It's SÅ '09 har släppts! (Ord riktade till eventuella örebroläsare.)

Artisterna i år är Moneybrother, Millencolin, Familjen och Promoe samt ett antal DJ's som kör parallellt med konserterna, bland annat Dennis Lyxzén från The (International) Noise Conspiracy! Det blir av på Conventum lördagen den 26 september och biljetter säljs på universitetet (utanför Kraka och i studentkårens kansli) eller på ticnet för 150 resp. 170 kronor. Rena kapet ju med tanke på hur många artister det är.

Jag brukar ju inte gilla livekonserter men nu var jag ju nyss på U2, snart är det It's SÅ och i oktober ska jag se Massive Attack. Får se om jag blir biten och fortsätter framöver!


RSS 2.0