Lönehelg

N u när det går mot sommar och sol får jag en sådan shoppinglust. Jag vill köpa lite fräscha saker att gå runt utomhus och visa upp mig i. Kläder, skor och väskor, you gotta lov'em!

Igår shoppade jag två väskor, fasiken så roligt! Det hanns tyvärr inte med några nya kläder men det kommer. Jag ska vara snygg i vår har jag bestämt mig för. ;-)

Återkopplingar

Helg igen..! Men jag vet inte om det kommer bli så skönt, det är en jobba-hemma-helg igen. Eller en ångest-för-att-jag-inte-jobbar-tillräckligt-helg. Det visar sig. Det positiva är i alla fall att det är en kort arbetsvecka nästa vecka, helgdagen på torsdag betyder halvdag på onsdag och klämdag på fredag vilket borde betyda jobb endast måndag-tisdag. Om jag hinner ta ledigt förstås... Ni hör vilken tur det var att det inte blev någon deadline i torsdags.

Förresten! A och M blev valda till producenter! (De platoniska A och M that is, inte vi glödheta A och M. ;-) ) De har en hel del idéer och det ska bli spännande att se hur långt föreningen kan nå. Jag ser viljan och engagemanget och kan till slut förstå varför så många lägger ner så mycket tid och arbete trots no money.

Dagens känslor

Jag har helt levt mig in i A-som-i-Amours kandidatur till producent för nästa års Örebrospex. Jag kan riktigt se mig själv som en ny Jackie O.  ;-) Men det är inte klart. Ikväll är det val och Amour och hans kompanjon har konkurrens... Det är ju så man sätter popcornen i halsen, så spännande är det. Vinner de innebär det ju visserligen väldigt mycket arbete det kommande året, vilket kanske inte är så bra för min del. Men han gör mig så stolt. *torkar bort en tår* 

Jag är just tillbaka från en glassrast med hela UpphE. Det fläktade nästan varmt i ansiktet där ute, helt underbart. Vårkänslor... Man blir så glad. Jag vill skriva något romantiskt nu. Så A - kommer du ihåg Frågan? Den viktiga Frågan om viktigheten? Vi är viktigast för mig.  

Goddagens

Här kommer ett mer sammanhängande inlägg, nu när jag känner mig i någorlunda bättre skick än igår kväll. (Mat i magen men grus i ögonen.)

Gårdagens arbete är återställt. Inte från usb-minnet men från mitt huvud. Det gick kvickt och smidigt, som tur var. Läget känns mycket ljusare idag, jag klarar kanske det här i tid trots allt. Om jag slutar blogga då förstås. ;-)

Tråkigare är att det alltmer ser ut som att vi upphandlare kommer att förflyttas till andra sidan Arboga, långt från tågstationen... Det vore riktigt dåligt faktiskt. Men den dagen (typ i höst) den sorgen, det där orkar jag inte fundera mer på nu.

Se - ett lättsmält inlägg utan undermeningar. Vad man kan.

Helgen

Sammanfattat har det varit en helt okej helg, den kunde sannerligen ha blivit värre. Den har dock haft riktiga dalar. Som ikväll. Efter en (halv) dag av avtalsbearbetning är plötsligt worddokumentet puts väck. Jag kan ärligt säga att jag började gråta, även om de flesta tårarna kom sig av att jag inte ätit vare sig lunch eller kvällsmat. Situationen ackompanjerades dessutom av ett sorgligt soundtrack. "Fuck it", mm kanske. De tårarna låg på lut.

Det jag själviskt hoppas på nu är att vissa erforderliga beslut från högre ort försenas så att deadline skjuts upp. Och ett inre lugn, som alltid.

Jag tror dock att det är för mycket att hoppas på. Och nej, oftast tycker jag faktiskt inte vansinnigt synd om mig själv. Oftast inte. Man vänjer sig vid det mesta.

Kärt återseende

Ibland kan någon/något helt blända en. Jag hade en sådan stund igår. Jag fylldes av stolthet och stum beundran, av äganderätt och självisk kärlek, av kämpaglöd!

Jag kanske skulle kunna beskriva vad som orsakade detta, men ni skulle nog inte förstå.

I vilket fall så är dessa tillvarons guldglimtar underbart energigivande/upplyftande, de ger färg åt gråskalor.

(Vilket för övrigt är hur jag ser dig - du sprakar av färg i omvärldens grå anonymitet.)

Helgen

Sommardäcken sitter på! Synd att det inte hanns med någon biltvätt i samma veva, nu vill man ju kunna njuta av åsynen. =)

I vilket fall var det trevligt att komma iväg till Surahammar och alla djuren. Dessutom är det kul att sova i gästhuset/uthuset, där jag får den där lägerkänslan som härstammar från den rosaskimrande ungdomen. Kan det bli mysigare än att ligga i mörkret och värma varandra under ett nästan heltäckande täcke och bara prata om vad som helst hela halva natten?

Sedan somnade jag och drömde inte om maskrosgula fält. Synd, jag längtar efter sådana.

Vår?

Jag hoppas det! Nu ska vi nämligen iväg till mina sommardäck i Surahammar. Vinterdäcken har gjort sitt, och inte bara för säsongen. Tills det blir dags att skaffa nya måste jag ha bestämt mig för om det ska bli 17" nästa sommar. I så fall får nuvarande 15" bli vintervarianterna. Ser jag bara till att prioritera detta i ekonomin framöver så blir det så.  Denna sommar blir det dock små fälgar. Det kommer kännas fräscht ändå, man är ju trött på plåtisarna nu.

Veckans prispall

Tredje plats: Jag får 8 000 kronor tillbaka på skatten! Det är rekordmycket. Och välbehövligt.

Andra plats: Nine Inch Nails har kommit med nytt material - det är ju typ årets händelse! Det är en instrumentell skiva så tyvärr missar man Trents uttrycksfulla röst, men självklart lyckas han bygga upp intensiva stämningar ändå.

Första plats och vinnare av en pinnglass: Kraftigt reducerade grubblerier, lugnare sinnesstämning, obefintligt illamående, ökad arbetsförmåga och ett stort gosbehov. Jag mår mycket bättre! Vad som än händer vet jag att jag har gjort allt jag kunnat.

RSS 2.0