Fet

Jag har fått ett återfall ett halvår efter att jag såg den första gången. Den är bara så underbar och jag vill ha den! Jagvillhadenjagvillhadenjagvillhaden! Och en privatmekaniker då...


image7

Dessutom går plugget bra.

Imorgon ska jag till Örebro och l'Amour! Jag åker tillbaka redan dagen därpå, men det ska ändå bli roligt. Vi har laddat hem varsin countdown-klocka som ena riktiga fjortisromantiker, hehe. Nu står den på 0 dagar 18 timmar och 7 minuter!

Ikväll ska jag laga ingefärakyckling till söta familjen. Ingefära är ju riktigt smaskigt, synd att jag upptäckt det så sent.

Glufs. Glufsglufs.

Mamma och jag har namnsdag idag - Christina heter vi. Vi brukar väl inte direkt fira sånt, men idag kom pappa hem med blommor till oss! Ojoj, det kändes lyxigt.

Sedan köpte vi bakelser till kvällsfikat, det gäller att passa på när det finns något att fira.  ;-)

Apropå bakelser, Ingalis i caféet (mittemot Kundtjänst) råkade mosa en operabakelse igår, och slängde den! Hur tänker man då? Osäljbara bakelser/kakor ska ges till oss i Kundtjänst, och därmed basta! Så lite senare fick jag en torr gammal krämbulle som kompensation. De lär sig.  ;-)


Under isen

Jag har ont i huvudet, ont i magen och ont i fötterna.

Alexandria den sköna

Jag har tillbringat en del tid med att titta på högtalare och sånt på sistone. Mycket ser rätt tråkigt ut tycker jag, i alla fall om man tittar på resonabelt prissatta produkter, men nog finns det guldkorn. Mina favoriter kanske dock inte faller alla i smaken... Men erkänn att de har personlighet! (Tydligen ska de vara bra också, vilket priset på 400 000 kr styck antyder.)  

Negativt och positivt.

Ok, nu är det banne mig dags. 20 augusti ska uppsatsen vara inlämnad läste jag nyss. Fem veckor är i och för sig rätt mycket men jag ska ju jobba också, den här sticka-huvudet-i-sanden-attityden I've got going on duger inte längre. Jag har dock suttit litegrann denna vecka. Hmm, jag har i alla fall öppnat dokumentet.

Det den fjortonde idag. Det innebär att jag och A-som-i-Amour fyller två månader!

Vs.

Idag var en bättre dag än igår. Igår mådde jag illa. Usch. För det första var jag nog bakfull (ni läste rätt), för det andra hade jag världens mensvärk (har man så ont mår man illa), för det tredje åt jag för mycket glass (jo, det är ju mitt fel...) och för det fjärde åkte jag buss hem till finspång (slingrande vägar -> åksjuka).

Idag har jag inte mått illa, jag har ätit nybakta bullar, jag har sett fem Heroes-avsnitt och sedan jobbat minimala fem timmar. Helt okej alltsammans.

Ett par tips

Jag är i Örebro över helgen. Jag var ledig fredag till söndag så då passade jag på. Bra beslut - här fanns det arracbollar. Och rabarberyoughurt, den godaste youghurten någonsin.

Igår såg jag det tionde avsnittet av Heroes. Det är o så spännande. Synd att man inte kan sträckse de återstående tretton avsnitten. Livet kommer i vägen... Tydligen ska serien gå på femman i höst, missa den inte då!

För övrigt anser jag att svalkande brisar ska bli den enda tillåtna formen av luftrörelser.

Jaha, kort och gott.

Scener

Rrrrring!!
- Viberga Kundtjänst, det är Malin!
- Hur stavar man till tall?
- Eh, tall? Trädet?
- Ja. Jag sitter och löser ett korsord här.


- Jag köpte de här kakorna för några dagar sedan och skulle vilja ha pengarna tillbaka. De var inte goda.
- Men du har ju ätit upp alla?!


- Hej, jag undrar om det går att komma upp på taket? 
- På taket? Varför då?
- Jo, jag tappade taget om en tjuga och den flög upp på taket. Går det att ta sig upp?


In F.

Hemma i Finspång. Det är trevligt. Jag har ingenting emot att vara här, det är att jag inte är i Örebro jag har någonting emot.

Idag börjar sommarjobbet på Viberga (Coop), den orangea pikén ligger redo på sängen. Jag svor på att jag jobbat min sista dag där men när andra planer spricker måste man följa pengarna. Dessutom är det rätt kul när man kommit in i det, och arbetskamraterna är toppen! Dessutom har jag fått ett lugnt schema denna sommar. (Måste ju hinna med en del plugg också. Och Örebrobesök.)

Nu ska jag iväg och träffa Martinsson! (Nyår var förra gången, Lund är så långt bort.) Jag är 99 % säker på att få en stooor kram. Perfekt.  

RSS 2.0