Glad

Om hostan bara försvann skulle tillvaron vare perfa just nu! Imorgon ska jag nämligen åka till Stockholm och träffa hela tjejgänget! Det var flera år sedan vi träffades alla sex samtidigt, det blir så när vi är utspridda i halva landet nu för tiden. Två stycken har ju till och med hunnit få barn!

Efter flera försök att få ihop en helg när alla kunde gav vi upp och beslutade oss för att ses några stycken i alla fall, men sen hakade alla på till slut! Det verkar vara bättre att bara sätta ett datum och sen får folk prioritera efter det.

Det ska bli så sabla kul! Vi ska umgås och shoppa och babbla och mysa.  =)

Helgen därpå verkar också lovande, då ska jag och baby till Stockholm och se Massive Attack. Dessutom kom vi på att Pixars nya film Up har hunnit få premiär så vi bokade två biljetter till den också, att se innan konserten. I Stockholm går ju nämligen filmen i 3D! Efter att vi sett Coraline i 3D i Göteborg sa jag att vi måste se även Up i 3D, för det var ju ascoolt. Så nu slår vi två flugor i en smäll på denna Stockholmsresa.

Förresten var jag ju till Stockholm nu i veckan också, med jobbet. Enhetsdagar på hemlig ort. Vi åkte vidare med buss i en dryg timma, sedan fick vi hoppa i några båtar och efter en halvtimme var vi framme vid målet - Korsö längst ut i skärgården, kustjägarnas gamla förläggning. Annorlunda och mysiga dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0