Foton kommer.

Vilken cool känsla det var att köra iväg i sin allra första egna bil! Vi åkte genom ett kvällsupplyst Stockholm, guidade av en trygg kvinnlig röst som visste den bästa vägen ut ur staden. Sedan motorvägskörning mot Surahammar, mestadels laglig. (Där ute på landet var det väldans mysigt. Hästar och hundar (en valp!) och en massa trevligt folk.)

Såhär några dagar senare kan jag säga att jag är helnöjd med bilen. Möjligen skulle en liten sänkning göra sig bra, samt något nummer större fälgar.

Idag fick jag faktiskt också hem min nya externa hårddisk, helt i guld. Rätt så cool.

Fattigare

Idag har jag köpt en navigator. Jag såg fram emot att leka lite med den men den kan bara laddas i bil... Vafan, förutsätter de att man har bil om man köper GPS?!  ;-)  Jaja, det blir bara mer att leka med imorgon. Då är det äntligen dags för Stockholm och min lite större leksak!

Händer inget oförutsägbart blir det sedan en bilresa till svärfar där det på lördag vankas 60- plus 50- plus inflyttningsfest! Navigatorn träder i tjänst direkt.


Fattig

Jag har gjort det. Jag har köpt en Alfa. Eller nej, jag SKA köpa en Alfa - det bär av till Stockholm på fredag. Motormännen har testat den och rekommenderar den, priset är nedförhandlat till en nöjsam nivå och den är röd och glänsande. Jag sitter nu som på nålar och väntar på att de kommande dygnen ska passera.

Jag fattar inte att jag klarade av detta inlägg utan ett enda utropstecken.

A seductive redhead...

Var i Stockholm och provkörde Alfa idag. En underbar bil helt klart. Vi ägde vägen. Den var dock misstänkt billig och ett test hos Motormännen visade att den var krockad, så det var den affären. Malin är dock fast och jakten på den perfekta italienska skönheten går vidare.

Olle och drömmar

Igår var Olle "Fråga Olle"-Olle på universitetet och föreläste. Rubriken på föreläsningen var "Älska inte din nästa, älska den du har" men han pratade mest om sex. Såklart. Intressant var det, om samhällets syn på sex och sexualitet. Roligt var det också, Olle är rolig.

Ikväll blir det Stardust på bio. Jag har vaga minnen av att jag tyckte om boken.

I övrigt brottas jag med mig själv om pengar. Sparsamhet och njutningen av ett växande bankkonto mot köpglädje och upppfyllandet av en dröm. Jag har mina aningar om vilket jag som vinner.


The one and only - the Churchill

Ikväll är sista föreställningen av vårens spex, I Churchills hemliga tjänst. Mammapappa kommer, Michael, Jessica och min svåger. =)

Hoppas de tycker det är roligt, så här efter att jag snackat så mycket om det.

Efteråt hänger jag med tillbaka hem till Finspång över helgen. Känns som en evighet sen sist. Då ska broderns katter introduceras!

Make love and war.

Jag länkar här till höger till sidan Things my girlfriend and I have argued about.  "I" är författaren Mil Millington. Jag är med i hans Mail List och får då och då ta del av nya trevliga gräl mellan Mil och Margret. Idag fick jag ett nytt:

We're in the car. Margret's driving. Just up ahead a woman is beginning to walk out onto a zebra crossing. I sense from Margret's general aura - also from the fact she's not easing off the accelerator to allow us to dip under the sound barrier - that, though I have, she hasn't spotted this person.
'Look out!' I say, pointing with one hand while preparing the other to meet the airbag.
Now realising the situation, Margret pulls up sharply and we come to a neck-rocking halt: ambling across in front of us, entirely unaware of her good fortune, the pedestrian lives.
Margret turns to me and, prickly, says, "You're always looking around at other women aren't you?"


Hehe, han har det inte lätt...

Hejdå till en helt underbar arbetsplats

Idag är sista dagen på praktiken, pratade med chefen igår och kom fram till att det är meningslöst att fortsätta. Jag har redan hunnit lämna över mina arbetsuppgifter till de övriga. Bra timing blev det, då slipper jag förnya mitt månadskort på SJ.

Nu har jag fyra lediga veckor innan livet som det kommer se ut fyrtio år framöver kör igång. Tyvärr är det ett perfekt tillfälle att fixa den där D-(som-i-Dum)-uppsatsen. Förhoppningsvis har dessa fem veckor i arbetslivet kickat igång min hjärna tillräckligt för den uppgiften.

Ta nu en kanelbulle.


U seez U luvs

Har ni besökt icanhascheezburger.com? Har ni det antar jag att ni hänger där jämt. Det gör jag.

Yes!!

Jag fick det! Jag fick jobbet!

1 november är det dags.

Hej. Malin Andersson, upphandlare, Försvarsmakten Arboga. Angenämt.

RSS 2.0