Tyngd

Igår skrev jag på kontraktet till lägenheten. Shit vad dyrt garaget visade sig vara. Väl hemma märker jag att jag har fått halvårsräkningen på bilskatten också. Herregud, är Alfan värd de här summorna?

Skönt i alla fall att B kom sedan med sin chokladterapi. Han livade upp, även om det blev alldeles för sent. Knappt fyra timmars sömn hjälper mig inte att tackla morgondemonerna.

Klockan ringer som vanligt varje morgon och man vaknar till en ny solig dag. Sedan, också som vanligt, kommer allt som hänt, allt som inte är som vanligt, plötsligt tillbaka. Det knockar mig varje morgon, tre sekunder efter att jag slagit upp ögonen. Tunga stenar materialiserar sig och gör det svårt att andas, får mig att må illa. Varje dag får en dålig start.

Closure? Nej... - version II

Det har varit en konstig dag, med konstiga samtal, men den blev bättre än jag fruktade efter f.d.(?) älsklingens besök igår. Det känns bra att respekten för varandra fanns där igen, den som vi båda förlorat om än av olika anledningar. Jag önskar såklart att saker hade skett på ett annat vis på sistone men följderna blev ju faktiskt positiva. Det är ju mycket lättare att gå vidare när det är vad man vill, när man ser framåt istället för att längta tillbaka. På det sättet är lite ilska bra. Men som sagt, det var skönt att kunna prata med varandra som vanligt (ja, typ iaf) och skönt att få respons.

Självklart är det här inte över än, men jag tänker njuta av att det känns okej för stunden.

*******************

Nu har jag varit på lägenhetsvisning! Jag har varit väldigt entusiastisk över den - en tvåa (om en knappt) med pentry på Nygatan i centrum! Med garage! Men på plats kändes vissa saker lite tveksamma. Kanske vill jag inte bo så centralt och bullrigt... Men det är ju nära till allt och även till resecentrum. Den kändes pytteliten men hur lätt är det egentligen att få grepp om sånt när man tittar på ett par streck på ett betonggolv? (Den är knappt byggd än.) Nä, såklart jag tackar ja till den imorgon. Herregud, man kan ju alltid flytta. 

Från djupet av mitt hjärta!

Jag är så tacksam för att Du försökt göra vårt uppbrott så lätt som möjligt för mig. Ingen skulle ha kunnat sköta situationen bättre. Som Du ansträngt Dig för min skull!

*ironi*

*ironi*

*ironi*


För övrigt så är bilen så fin och glänsande nu! Jag hoppashoppashoppas att jag kanske har hittat en varm sovplats till den framöver. Under tak, som en civiliserad bil.  =)

Men mer om det en annan dag, nu är det grillning.

Fan

Jag fick min nya mobil för bara en dryg vecka sedan och nu har jag hittat den jag verkligen vill ha... Sprillans ut i affärerna, grårandig och läcker. Och tunn! Fasiken alltså.

****************
Jag vill passa på att tacka er alla som varit så gulliga och visat att ni bryr er om mig. Det är precis vad jag behöver. Ni finns där trots att jag försummat er så på senare tid! Det är lätt att vara efterklok, men när det begav sig skulle jag inte ha kunnat prioritera annorlunda. Jag var rädd och kämpade för mitt liv, som det kändes. Jag hoppas att jag inte hann tappa bort mig själv helt i den vevan till råga på allt.

Jaja.

Idag har jag i alla fall fått riktigt goda nyheter! Jag säger inte mer om det nu, utan väntar spänt till på måndag när jag vet mer.

Terapi

Mycket har hänt.

Ettårsdagen har kommit och gått.

Amour har också gått.

Väggen är nedstänkt med blod och hjärnsubstans från mitt sönderdunkade huvud, hårstrån sitter fastkletade i smeten.

Jag är sviken och illamående.

Mitt liv är borta, min Amour är borta.

Jag är totalt oförstående. Hur kan känslor förändras så? Mina ser ju likadana ut som för ett år sedan. Hur kunde Amour tillåta att det gick så långt, varför vårdade han inte sina känslor? Jag tog ju ansvar för mina.

Jag har fått mycket tid på mig att förbereda mig för detta. Det har inte hjälpt alls. Visst insåg jag hur illa det var men i mitt innersta kunde jag inte förstå hur Vi skulle kunna falla sönder, kan fortfarande inte förstå.

Min Amour - jag hoppas att du blir lycklig men jag kan för mitt liv inte uppbåda tillräckligt med kraft för att hoppas att du blir lycklig med Henne.


Tvådelat inlägg

1. Det har varit en toppenhelg! Jag tog semester i fredags så det har varit tre lediga kanonvädersdagar. Badminton-träningsvärk, bikiniinköp och på-landet-grillning har hunnits med, bland annat. Och mycket glass.  =)


2. Jag har en skruv lös. De säger att jag har en unik syn på saker och en alldeles egen logik, men det är bara en snäll omskrivning för att jag har en skruv lös. Men jag får ju skylla mig själv, jag skulle ju kunna dra åt den. Men nej det gör jag inte, istället lånar jag ut min cykel.


Repeat

Oh my beautiful liar
Oh my precious heart...
Igår glömde jag säga att det blir Finspång och lillebrors 22-årsdag imorgon och den vackra sambons 19-årsdag på söndag.  Kul att träffa släkten en sväng också, det var i julas senast när jag tänker efter. Det blir en bra helg det. Dessutom får jag sällskap i bilen, och i den inte längre fullt så hårda bäddsoffan, eftersom A-som-i-"Alldeles-för-snäll" kunde följa med trots allt.

Men först en klämdag på kontoret.

Valborg

Det blev en smula avslaget kanske, men mysigt ändå. Mina tre krav (grillning, eld och A-som-i-Amour) fick jag tillfredsställda så jag är nöjd.  =)

Så... Ett år har gått sedan senaste valborg (eh, of course), vilket betyder att det igår vid tio-elvatiden var ett år sedan jag först träffade Amour. Jag kunde inte släppa den tanken - hur jag såg honom då, hur jag ser honom nu och allt som hänt däremellan. Då trodde jag verkligen inte att vi skulle spenmdera även denna valborg tillsammans!Jag kände förundran, lite självinsikt samt that loving feeling.

Vad jag dessutom kände var trötthet över min mobil. Batteriet är helt kasst och dessutom har den en del funktionsbrister jag i två år haft överseende med för att den varit så snygg. Nu är den dock lite åldrad och reporna har börjat uppenbara sig. Idag impulsköpte jag därför en ny! Dock blev det faktiskt ingen LG utan en Ericsson... Jaja, det blir bra, jobbmobilen är ju en Ericsson så då behöver jag inte ställa om mig mellan olika upplägg hela tiden. Denna gång köpte jag mobil enbart utifrån praktiska skäl. W880i är ju så tunn och smidig! Det blir perfekt i sommar när man inte har jackfickor att göra av saker i.

Nu ska jag äta ännu mer av den där pastasalladen från grillningen igår. Den får hänga med till jobbet imorgon också.

RSS 2.0