Affischer

Hos poster cabaret kan man köpa affischer av Blanca Gomez. Jag älskart!

Glad

Om hostan bara försvann skulle tillvaron vare perfa just nu! Imorgon ska jag nämligen åka till Stockholm och träffa hela tjejgänget! Det var flera år sedan vi träffades alla sex samtidigt, det blir så när vi är utspridda i halva landet nu för tiden. Två stycken har ju till och med hunnit få barn!

Efter flera försök att få ihop en helg när alla kunde gav vi upp och beslutade oss för att ses några stycken i alla fall, men sen hakade alla på till slut! Det verkar vara bättre att bara sätta ett datum och sen får folk prioritera efter det.

Det ska bli så sabla kul! Vi ska umgås och shoppa och babbla och mysa.  =)

Helgen därpå verkar också lovande, då ska jag och baby till Stockholm och se Massive Attack. Dessutom kom vi på att Pixars nya film Up har hunnit få premiär så vi bokade två biljetter till den också, att se innan konserten. I Stockholm går ju nämligen filmen i 3D! Efter att vi sett Coraline i 3D i Göteborg sa jag att vi måste se även Up i 3D, för det var ju ascoolt. Så nu slår vi två flugor i en smäll på denna Stockholmsresa.

Förresten var jag ju till Stockholm nu i veckan också, med jobbet. Enhetsdagar på hemlig ort. Vi åkte vidare med buss i en dryg timma, sedan fick vi hoppa i några båtar och efter en halvtimme var vi framme vid målet - Korsö längst ut i skärgården, kustjägarnas gamla förläggning. Annorlunda och mysiga dagar!

Lördagkväll!

Vi har just ätit lax och ugnsstekta rotfrukter, med en jättegod honungsdressing till. En god drink slank också ner. Nu väntar jag ett par timmar med efterrätten - kladdkakan blir bra till en film lite senare.

Annars hostar jag mest. Jag är just nu förkyld i andra omgången och för mig sätter sig förkylningar på halsen. Hostan brukar hålla i sig en månad eller två och jag brukar få rediga hostattacker där tårarna sprutar och det känns som innanmätet vänds ut och in. Självklart händer det oftast på tåget eller under något telefonmöte...

Av den anledningen ser jag inte fram emot enhetsdagarna med jobbet nu i veckan. Det blir lite föreläsningar och middagar och sånt, och då är det inte roligt att hosta en massa. Jag ska sätta mig nära utgången i alla fall, så att jag kan springa ifrån. Annars ska det bli skoj att åka iväg - det är  dock fortfarande hemligt vart vi ska, men vi kanske ska få dela rum och toalett och dusch finns tydligen ute i korridoren. Upprörande nyheter för ett gäng som är vana vid att bli bortskämda med halvlyxiga hotell på såna här jobbresor!

Avslutningsvis, för att detta inlägg ska få någon slags substans, lägger jag in ett par bilder av Jon Klossen, eftersom de är jättefina!

 


RSS 2.0