Skit också!

Efter prat om det ända sedan jag började för ett år sedan står det nu klart - avdelningen måste flytta...

Det nya kontoret blir i andra änden av Arboga. Lång väg från tågstationen. Usch.

Två alternativ:

1. Åka tåg. Åka buss. (Detta alternativ kostar mycket fritid.)

2. Åka bil. (Detta alternativ kostar mycket pengar.) 

Samåka säger ni? Jo visst. Synd bara att världens bästa förmån - flextiden - försvinner på samma gång.  =(


Vackert inomhus, vackert utomhus. Vackert inombords.

Har man i stort sett inrett klart i sin egen lägenhet får man gå vidare till någon annans, det är sammanfattning av helgen.  =)  Mycket Ikea, mycket pengar, mycket god mat och mycket trevligt.

Måndagen började med punka. Trist men då fick jag ju en ursäkt att ta bilen till jobbet! Kanske inte den bästa dagen att vara ute på vägarna i och för sig, snöigt och dant. Jag uppskattar dock när de inte saltar vägarna, det är mycket finare så. Inspirerad spenderade jag eftermiddagen ute på vinterpromenad. Allt är så tyst och gosigt inbäddat i snö, väldigt mysigt. 

Efter att ha kommit hem fick jag en ingivelse att besöka Åhléns kuddavdelning. (Det är väldigt trevligt att kunna följa en sådan ingivelse utan annat besvär än en tvåminuters promenad, i must say.) Efter 20 minuters velande köpte jag en soffkudde men den får nog inte stanna. Den är fin och blommig och skulle skänka lite hemtrevlighet till stället men den skär sig lite med mina Design is Evil/Design is Love-tavlor. Hmm, hur hittar man den perfekta kudden? Jag kanske får sy mig en...

Jag vet att jag ville ha ett vitt cleant hem men nu känner jag att det vore trevligt med något som bröt av faktiskt. Lite mönster, lite trevnad. Tur att julpyntet snart kommer som räddaren i nöden.

Nä, lite glass på det här. Lite Cheesecake Brownie av Ben & Jerry.

Liiite stolt

Jag måste faktiskt bara säga att jag tvättat bilen idag. Väldigt duktigt. Det var första gången jag gjorde själv i en gör-det-själv-hall. Antingen har någon annan (A) tvättat den eller så har jag åkt genom en automat...

Viktiga saker

Vad jag behöver för att trivas med livet:

- Choklad.

- Någon att prata ut med när något tråkigt hänt.

- Någon att ringa/smsa när något roligt/annorlunda hänt.

- Solsken.

- En mjuk säng att sova 8 timmar per natt i.

- Någon att anstränga mig för att göra ett gott intryck på.

- Ordning och reda.

- Någon att älska, krama och beskydda.

- Pengar.  

- Någonting att samla tankarna kring.

- En bra hårdag.

- Någon att skicka roliga länkar till.

- Kroppskontakt.

- Helger.


Tålamod

I haz it.

Vissa saker är enbart mysiga att vänta på, det är första advent är riktigt bra exempel på. Nu är det inte långt kvar till allt julpynt! Under tiden går det att planera lite, göra några små inköp. Värma lite glögg. Det är bra mot halsont dessutom. =)

Det är ju så, julen är trevligast vid den här tiden på året. Sen är den ju rätt tråkig egentligen, och full av ansjovis och regn.


Återigen är det:

Helg!!

Den startar med bartömning ikväll hos en blivande (när som helst faktiskt) fader som ser sin sista chans. Det blir vi Örebropendlare från jobbet som samlas, tydligen är vi inte trötta på varandra. Hoppas bara att det inte blir någon upphandlarhumor nu när respektive är med.  ;-)

Imorgon drar jag till Finspång. Bästisen hänger på så det blir inte samma gamla tråkiga bilresa som vanligt. I Finspång ska sommardäcken av och de nya vinterdäcken på, vilket betyder flera månader med plåtfälg...  =(

Ännu ett jubileum

Idag firade jag och Z att vi jobbat i Försvarsmakten i ett helt år (!). Detta firade vi genom att gå till konditoriet och köpa en nybakad vetekrans till fikat.  =)

Smart

Hmm, man ska inte pussa på förkylda människor...

En bra helg, en bra vecka

Det var mig en slö söndag detta. Jag har ringt och grattat pappa, det är det enda vettiga som hänt. Brunch på stan var också trevligt i och för sig. Eller hela dagen har ju varit trevlig, bara slö.  =)  Men gårdagen var inte så slö, jag hann städa, gå på stan, umgås med bästisen och gå på fest. Jag hade blivit inbjuden till spexfest nämligen! Det händer ju inte ofta så då får man passa på. Jag var fé i en söt liten klänning från H&M som jag inte hade kunnat hitta något skäl till att köpa annars. Det var kul att få träffa de nya skådisarna också, det verkade lovande!

Förresten, se Meet the Robinsons. Väldigt rolig.

Besiktning

Jag var till bilprovningen idag. Första gången för mig - andra gången för bilen. Det var nog med andra ord jag som var mest nervös. Men det blev inga anmärkningar, bara komplimanger.  =)

Äsch...

... nu hamnade min vägghylla på fel höjd i alla fall, jag som tog mamma till hjälp och allt. Visst, hyllan sitter väl lagom högt men det är ju grejerna som ska stå  hyllan som ska hamna rätt. Det råkar vara höga ljusstakar som ska stå där dessutom, så de sticker banne mig iväg uppåt taket nu ju...

Jaja, det man inte har i huvudet får man ha i höja-blicken-musklerna.

Miss

Skit också. Nu skrev jag över mitt förra inlägg med det nya jag skulle publicera. Vad sur jag blir.

RSS 2.0