Patetiskt...

Nu har jag just gråtit en skvätt...

Jag förstår inte hur Sofies konservöppnare fungerar...

Det är fruktansvärt!

Jag är väl psykiskt labil eller nåt. Lite trött. Och väldigt hungrig.

Jag får helt enkelt ta en grannes hjälp för att lösa denna knipa.

Herregud.

Helgen

Midsommar i Finspång. Jag fick faktiskt skjuts hit i fredags. Det var ett par trevliga studenter som lyxat till det med hyrbil + roadtrip som bjöd med mig som sällskap en bit på vägen. Som tack fick jag leka reseledare och visa upp Finspångs slott samt det hus den (ö)kända Serumgeneralen växt upp i. Vad kort de tog, hehe. Själva aftonen spenderades sedan med underbara galna släkten, Japanese Slipper och en alkoholmätare.


Annars har det varit en väldigt gravid helg. Två vänner är ju mitt i familjebildandet just nu. Äldsta systern W kramades om med sin lilla mage och fru Lindahl grattades på avstånd för att hennes Alex äntligen sett dagens ljus! Någon gång i sommar kommer jag och besöker honom!


Nu ska gå över till min Sofie. =) Örebro är tomt utan henne, särskilt när det är hennes tomma lägenhet jag bor i...


Anger Release Machine

Kika på den här grejen, kanske något att ha stå bredvid kaffe- och snacksautomaten på jobbet?Det är en Passive Agressive Anger Release Machine, en interaktiv skulptur gjord av ett par konstiga konstnärstyper.

Känner du dig arg eller frustrerad stoppar du i ett mynt i maskinen och väljer valfri del ur en kinesisk servis som maskinen sedan puttar framåt. Porslinet faller då ner, krossas i tusen bitar och lugnar din själ. Och du behöver inte städa upp efteråt!

Personligen har jag aldrig fattat det där med att vilja kasta en massa saker när man är arg. Möjligen kasta saker på den/det man är arg på, då är det i alla fall någon mening med det. En boxningssäck kan jag dock tänka mig fungerar. Det är bara att tejpa på en bild på objektet för sin ilska och sätta igång. Bra träning också, har jag förstått.

Det finns en säck nere i gymmet på jobbet. Och en färgskrivare uppe på kontoret. Tejp har jag också...

Om nu andan skulle falla på.

Konstaterande

Efter ett år hann jag glömma bort att vara tacksam över två diskhoar...

Bittersweetheart

Gårdagen kunde ha blivit ett naturligt avslut för mig (det där med "closure" ni vet) men på grund av dåliga beslut från min sida blev det istället ett bakslag... De senaste veckorna, med minimal kontakt, har lett till en visserligen deprimerande men helt klart nödvändig distans till A. Jag tillät mig själv att bryta den distansen igår, vilket förstörde så mycket av det jag uppnått under de senaste veckorna. Jag föll för frestelsen som nån knarkare som måste ha bara EN fix till innan hon lägger av, trots att hon borde inse att det väcker beroendet igen.  

"Hello, my name is Malin, and I'm an addict." Att acceptera att man har ett problem är ju första steget till recovery. Framöver är det "A-som-i-Alkohol"-fritt som gäller!  ;-)

Jaja, jag i alla fall utflyttad nu. Det är bra. Japp.

The end of an era.

Alla mina ägodelar har blivit nedpackade och flyttade till snälla M:s förråd. Idag flyttar själva jaget. Nu kommer nämligen A tillbaka från sin treveckorsvistelse hos den där andra A-människan, turligen samma dag som bästa vännen överger sin studentkotte för sommaren. Japp, det blir Grankotten igen för mig över sommaren, tills jag kan flytta in i nybygget i september. Skönt att boendet löst sig. Inte för att det känns super direkt... Jag har en känsla av att jag kommer att få hemlängtan, jag har ju trivts oerhört bra i Stjärnskruven. Sofies hem är ju liksom inte mitt hem, hur mysigt det än är.

I övrigt känns det rätt att flytta. Det var visserligen bra att kunna bo hemma den första tiden, som en tröst och trygghet, men nu ska det inte vara mitt "hemma" längre, den förändringen är nästa steg. Kanske kommer jag på köpet bli av med den ångest, stress, press och rädsla jag fortfarande kan känna. Det är irriterande att de känslorna fortfarande dyker upp nu när jag inte behöver känna så längre. Det märks att mitt psyke vandes vid det där under våren. Men nuförtiden kan jag ju slappna av! Jag behöver inte längre känna ångest över att vara otillräcklig, jag behöver inte längre känna stress över att vara hemifrån, jag behöver inte längre känna press över att lösa ett problem jag inte bidragit till och jag behöver inte längre känna rädsla över att förlora allt. Det är när jag slappnar av och märker hur spänd jag varit som jag inser hur rätt det är att inte vara med A längre, även om sorgen över att ha förlorat närheten till en människa jag har tyckt oerhört mycket om och känt så väl självklart är stor.

The end of an era.


Helgen

Shit vad varmt.

En trevlig helg har det varit trots detta!  ;-)

Fredag: Lyxig lunch med kollegorna på Ågården, otroligt god mat med vänner på Harrys, goda drinkar med andra vänner på Kåren och en helt okej korv med samma vänner på Publicum.

Lördag: Sol sol sol. Och rugby. Och sommarsallad. Och film.

Söndag: Shopping! Vilket bland annat ledde till hjälp med IKEA-möbel-ihopskruvning. Jag hade vanan inne, det kändes. Jag är så praktiskt lagd.

Imorgon bär det av till Linköping för utbildning, back tuesday.

Tidig morgon = tidig kväll, så godnatt!

RSS 2.0