Ett inlägg med asterisker

Nåt är vajsing med mig. Kände mig helt slut i axel- och armmusklerna i söndags, i måndags gick det över i träningsvärk i ena skulderbladet, i tisdags var det värre än träningsvärk och igår spred det sig ner i ryggen. Jag kan inte påminna mig att jag gjort något särskilt. Är det nån slags muskelinflammation?

Jag får ta det lugnt helt enkelt, och inte träna så hårt på ett tag...  ;-)  Sitter med värmedyna nu.

Annars är det rätt bra, faktiskt.

Har för tillfället full kontroll och överblick på min fritid vilket jag märker att jag trivs med, då kan jag planera allt som min hjärna kan tänkas vilja planera. Det är nog samma grej som att jag trivs med att ha en ordnad och planerad miljö omkring mig, med var sak på sin plats. (Jag har ju till och med noll ikoner på skrivbordet på datorn, vilket kanske säger en del.) Så lite röra som möjligt i tillvaron, bort med störande moment och onödigheter som bara stjäl fokus. Allt sånt där stressar mig, även om det inte märks så mycket förrän stressen försvinner.

****************

Dagens datum ligger mig kallt om hjärtat men jag inte har någon glass hemma att fira med. Jag struntar i det där och käkar lite chips. Jag har förstört min nyttiga mat på sistone med att äta en massa skräp mellan måltiderna. Det går i perioder, det där.

****************

I vissa tävlingar är priset fantastiskt åtråvärt. I vissa tävlingar är äran viktigare än själva priset. I vissa tävlingar är det viktigare att inte låta motståndaren vinna än att faktiskt själv vara den som vinner.

****************

Skönt att komma hem... och inte behöva tänka på nånting. Slappna av, slappa. Äta chips.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0