Mer semester!

Snart bär det av på årets utlandsresa!  

Det blev inte Schweiz som jag planerat ända sedan eBbA flyttade dit i vintras, det gick inte att få in med tänkbara medresenärers scheman. Till våren förhoppningsvis!

Nu blir det istället Portugal! Anledningen till detta är att A:s portugisiske vän ska gifta sig på lördag. Det är ju alltid trevligt att gå på bröllop, och inte blir det mindre trevligt av att det är ett bröllop i en annan kultur! Det ska bli intressant att vara med om. Att den portugisiska kulturen dessutom lever och frodas i en temperatur av 25-30 grader gör ju inte saken sämre, nu när hösten har etablerat sig här i Sverige.

Torsdag till tisdag blir vi borta. Lite lagom, då ska det väl hinnas med en del turistande också. Bröllopet står i Santarém, ungefär en timme från Lissabon. Det är inte långt till spanska gränsen heller, om jag vill kunna lägga ännu ett land till listan. Vi ska hyra bil så det blir inga problem att se sig omkring, och pappas GPS med Europakarta ska med.

Det kommer bli skitskoj tror jag! Det enda frågetecknet är att vi ska bo hos brudgummens föräldrar. Han kan engelska men hur är det med den äldre generationen?? Jaja, det blir nog bra.  =)  Det är i alla fall otroligt snällt av dem, och vi sparar ju mycket pengar på att inte behöva bo på hotell.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, vad kul! Då åker ni ju redan imorgon! Trevlig resa :) Du måste visa foton sen. :) KRAM!

2008-09-17 @ 15:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0