Valborg

Det blev en smula avslaget kanske, men mysigt ändå. Mina tre krav (grillning, eld och A-som-i-Amour) fick jag tillfredsställda så jag är nöjd.  =)

Så... Ett år har gått sedan senaste valborg (eh, of course), vilket betyder att det igår vid tio-elvatiden var ett år sedan jag först träffade Amour. Jag kunde inte släppa den tanken - hur jag såg honom då, hur jag ser honom nu och allt som hänt däremellan. Då trodde jag verkligen inte att vi skulle spenmdera även denna valborg tillsammans!Jag kände förundran, lite självinsikt samt that loving feeling.

Vad jag dessutom kände var trötthet över min mobil. Batteriet är helt kasst och dessutom har den en del funktionsbrister jag i två år haft överseende med för att den varit så snygg. Nu är den dock lite åldrad och reporna har börjat uppenbara sig. Idag impulsköpte jag därför en ny! Dock blev det faktiskt ingen LG utan en Ericsson... Jaja, det blir bra, jobbmobilen är ju en Ericsson så då behöver jag inte ställa om mig mellan olika upplägg hela tiden. Denna gång köpte jag mobil enbart utifrån praktiska skäl. W880i är ju så tunn och smidig! Det blir perfekt i sommar när man inte har jackfickor att göra av saker i.

Nu ska jag äta ännu mer av den där pastasalladen från grillningen igår. Den får hänga med till jobbet imorgon också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0